Κόσμος

Ινδία: 480 νεκροί και 14.378 κρούσματα κορονοϊού

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι θάνατοι από κορονοϊό έφτασαν τους 480 και τα επιβεβαιώμενα κρούσματα τα 14.378.

“Στις 8:00 π.μ. (τοπική ώρα), σήμερα καταγράφηκαν στη χώρα 480 θάνατοι που έχουν σχέση με τον νέο κορονοϊό”, ανακοίνωσε το υπουργείο στην Ινδία, ενώ αυτή η αύξηση κατά 28 θανάτους και κατά 543 κρούσματα καταγράφηκε από το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου, μέχρι στιγμής 1.992 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη βελτίωση που παρουσίασαν στην υγεία τους. Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην Ινδία αυτή τη στιγμή είναι 11.906″, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.

Σήμερα είναι η 25η ημέρα της συνεχιζόμενης καραντίνας σε ολόκληρη τη χώρα για να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας, ενώ τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 25 Μαρτίου παρατάθηκαν έως τις 3 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ρόλος της Μελάνια στις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και η διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της στις σκέψεις του προέδρου
Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών διαδραματίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του συζύγου της, σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Guardian
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
Πέθανε ο Τζιμ Λόβελ σε ηλικία 97 ετών, ο αστροναύτης πίσω από το «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα»
Ο Αμερικανός αστροναύτης Τζιμ Λόβελ, που οδήγησε το Apollo 13 σε μια θαυματουργή επιστροφή στη Γη το 1970, πέθανε σε ηλικία 97 ετών – Η BBC του αφιέρωσε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό
Ο Τζιμ Λόβελ το 2006