Κόσμος

Ινδία: 817 θάνατοι και 45.951 κρούσματα κορονοϊού την τελευταία ημέρα

Η Ινδίας ανακοίνωσε άλλους 817 θανάτους από κορονοϊό και ακόμη 45.951 κρούσματα.

Παρά την όχι ευκαταφρόνητη αύξηση των κρουσμάτων σε σχέση με τον αριθμό της προηγουμένης (+8.300 και πλέον), τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το υπουργείο τις τελευταίες ημέρες μοιάζουν να δείχνουν ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε καθοδική τροχιά.

Ο απολογισμός των θυμάτων στη χώρα της Ασίας έχει φτάσει ως αυτό το στάδιο τους 398.454 νεκρούς και τα 30,3 εκατ. κρούσματα, με βάση τα επίσημα δεδομένα, τα οποία ωστόσο ειδικοί χαρακτηρίζουν υποτιμημένα.

Αυτός είναι ο δεύτερος υψηλότερος αριθμό μολύνσεων στον πλανήτη, πίσω από αυτόν στις ΗΠΑ, και ο τρίτος βαρύτερος απολογισμός παγκοσμίως, πίσω από αυτούς των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή: Σειρήνες στο Ισραήλ, αναφορές για εκρήξεις στη Βαγδάτη και γενικό μπλακ άουτ στο Ιράκ – Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να φύγουν
Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει έκρυθμη με εκατέρωθεν απειλές να τραβούν ακόμη περισσότερο το σκοινί, ενώ πύραυλοι και αναχαιτίσεις σπέρνουν τον τρόμο
Πύραυλος εκτοξεύεται από πλοίο
«Το πανεπιστήμιο μας έστειλε οδηγίες για καταφύγια, όλα είναι προληπτικά προς το παρόν» λέει Έλληνας φοιτητής στη Λευκωσία
«Η ενημέρωση ήταν καθαρά προληπτική και μας τόνισαν να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να απομακρυνόμαστε από τζάμια σε περίπτωση που ηχήσει σειρήνα»
Ο Έλληνας φοιτητής Ιατρικής Νίκος Ανδρουλάκης στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου