Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Δολοφόνησε με δηλητήριο τον σύντροφό της – Εκείνος είχε κληρονομήσει 30.000.000 δολάρια

ΗΠΑ: Δολοφόνησε με δηλητήριο τον σύντροφό της – Εκείνος είχε κληρονομήσει 30.000.000 δολάρια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Μια απίστευτη υπόθεση δολοφονίας συγκλονίζει την Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ, όπου ένας 51χρονος κληρονόμησε 30.000.000 δολάρια, αλλά δεν πρόλαβε να τα χαρεί, καθώς λίγο μετά την… χαρμόσυνη είδηση, τον σκότωσε με δηλητήριο η σύντροφός του.

Ο Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ από την Βόρεια Ντακότα έμαθε ότι κληρονομεί 30.000.000 δολάρια. Πήγε στον δικηγόρο του που του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, αλλά λίγες ώρες μετά αρρώστησε και πέθανε. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι τον 51χρονο φέρεται να σκότωσε με δηλητήριο η 47χρονη σύντροφός του.

Η 47χρονη  Ίνα Θία Κενόγιερ συνελήφθη από την αστυνομία της περιοχής των ΗΠΑ στις 30 Οκτωβρίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μέσω δηλητηρίου σε βάρος του Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ.

Η New York Post ανέφερε ότι ο 51χρονος από την Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ αρρώστησε λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε στις 3 Σεπτεμβρίου με τον δικηγόρο του. Εκεί έμαθε ότι θα κληρονομήσει 30 εκατ. δολάρια.

Η αμερικανική εφημερίδα τόνιζε ότι ότι 47χρονη κάλεσε την επόμενη μέρα ασθενοφόρο, λέγοντας ότι ο σύντροφός της έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Οι διασώστες πήγαν στο σπίτι και μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε μια μέρα μετά.

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του έδειξε ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση. Αμέσως η αστυνομία έβαλε στο μικροσκόπιό της, την σύντροφό του.

«Η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίπλοκη» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι παρείχαν πληροφορίες προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση.

Η 47χρονη συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία. Κρατείται σε φυλακή μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις