Κόσμος

ΗΠΑ: Σκότωσε τη νύφη του επειδή τσακώθηκε με τον αδερφό του για την μπουγάδα

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό στο Όρεγκον των ΗΠΑ όταν ένας άνδρας σκότωσε τη νύφη του επειδή διαφώνησε με τον αδερφό για την μπουγάδα.

Ο 25χρονος, Shane Michael Finnell φέρεται να έβγαλε ένα περίστροφο και να πυροβόλησε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού της την 29χρονη Alexandra Arb-Bloodgood σύμφωνα τα δικαστικά έγραφα, και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η ιστοσελίδα nypost.com.

Ο Arb ανέφερε ότι αυτός και ο αδερφός του μάλωναν για το πλυντήριο πριν από τη δολοφονία και ο Finnel του είχε πετάξει μια γλάστρα.

Ο δράστης της δολοφονίας συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παράνομη κατοχή όπλου, ανέφερε η αστυνομία.

Ο Finnell βρισκόταν στην μπροστινή αυλή ενός γειτονικού σπιτιού όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Σύμφωνα με γείτονα του ζήτησε να καλέσει την αστυνομία πριν ομολογήσει ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του αδερφού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1