Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Τη χτύπησαν με το αυτοκίνητο για να της κλέψουν το ρολόι

ΗΠΑ: Τη χτύπησαν με το αυτοκίνητο για να της κλέψουν το ρολόι

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στις ΗΠΑ, όπου δύο ληστές χτύπησαν μια γυναίκα με το αυτοκίνητο για να της πάρουν το ρολόι της. Βίντεο από το περιστατικό έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Λος Άντζελες, με το θύμα να φαίνεται να τρέχει στη μέση ενός δρόμου μέρα μεσημέρι. 

Το σοκαριστικό περιστατικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, έρχεται μετά από μια σειρά ληστειών στην πόλη του Λος Άντζελες, με τους δράστες να βάζουν στο στόχαστρο τα θύματά τους και στη συνέχεια να τους οδηγούν σε απομονωμένες περιοχής ή τα σπίτια τους.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει η NYP, προσπαθεί να σταματήσει ένα λευκό SUV την ώρα που την κυνηγά ένα ασημί αυτοκίνητο. Το SUV προσπερνά τη γυναίκα και απομακρύνεται, ενώ το αυτοκίνητο των ληστών έρχεται με ταχύτητα και τη χτυπά, ρίχνοντάς την στον δρόμο.

Όπως μάλιστα φαίνεται και στο βίντεο, ένας πολίτης σπεύδει να τη βοηθήσει, την ώρα που οι ληστές βγαίνουν από το αυτοκίνητο και αρπάζουν κάτι από τον δρόμο. Ο πολίτης πλησιάζει τη γυναίκα, η οποία δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις