Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Υποψήφιος πρόεδρος αδιαφόρησε όταν η έγκυος σύζυγός του λιποθύμησε – Viral το βίντεο

ΗΠΑ: Υποψήφιος πρόεδρος αδιαφόρησε όταν η έγκυος σύζυγός του λιποθύμησε – Viral το βίντεο

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ένα βίντεο από την ομιλία του Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ, που τον δείχνει να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ και η έγκυος γυναίκα του να λιποθυμά. Ο επιχειρηματίας από τη Δυτική Βιρτζίνια ωστόσο φάνηκε να μην ταράζεται ιδιαίτερα…

Το βίντεο, που ήρθε ξανά στην επιφάνεια από τις 21 Ιανουαρίου, δείχνει τον επιχειρηματία Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ να δηλώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, όταν η σύζυγός του Ρεμπέκα Λι Ρόμπερτς, καταρρέει στο πάτωμα. Η Ρεμπέκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού, έμεινε στο έδαφος για δευτερόλεπτα πριν τη βοηθήσει ο Ρόμπερτς με καθυστέρηση, αφού έσπευσαν πρώτα αρκετοί βοηθοί.

Αργότερα, η έγκυος σύζυγός του φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα καθώς ο Ρόμπερτς συνεχίζει την ομιλία του, όπου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του 2024.

Δείτε το βίντεο:

Ο Ρεπουμπλικανός που δεν έχει εκλεγεί ποτέ σε δημόσιο αξίωμα χλευάστηκε ανελέητα στα social media επειδή δίστασε να βοηθήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο η καθυστερημένη αντίδραση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων προκάλεσε σχόλια στα social media. «Έχει και κανείς άλλος την αίσθηση ότι κουνήθηκε μόνο όταν αντιλήφθηκε πόσο κακό θα ήταν για την εικόνα του να παραμείνει ακίνητος;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης στα socila media. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις