Κόσμος

Ιράκ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και δολοφονία αστυνομικών

Το ISIS (Ισλαμικό Κράτος) ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή βομβιστική επίθεση ενάντια της αυτοκινητοπομπής Ομοσπονδιακών Αστυνομικών του Ιράκ, στα βόρεια της χώρας.

Από την επίθεση του ISIS στην πόλη Κιρκούκ του Ιράκ σκοτώθηκαν 9 Ομοσπονδιακοί Αστυνομικοί, ανέφερε η τζιχαντιστική οργάνωση στο Telegram.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο χωριό Σάφρα, περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κιρκούκ στην περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν, δήλωσαν στο Reuters δύο πηγές ασφαλείας, προσθέτοντας ότι άλλοι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου