Κόσμος

Ιράν: Δίνουν 8.350 δολάρια στις οικογένειες των επιβαινόντων του Boeing…

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός λέει ότι το κράτος και η αεροπορική εταιρία θα δώσουν χρήματα στις οικογένειες των επιβαινόντων στο αεροπλάνο που καταρρίφθηκε στο Ιράν.

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ολέκσι Χοντσάρουκ δήλωσε το Σάββατο πως η Ουκρανία θα καταβάλει 200.000 γρίβνα (8.350 δολάρια ΗΠΑ) σε κάθε οικογένεια που έχασε κάποιον δικό της από τη συντριβή αεροπλάνου αυτή την εβδομάδα στο Ιράν.

Click4more: Μυρίζει μπαρούτι στο Ιράν για το Boeing! Η στήριξη Τραμπ… στα φαρσί

Είπε πως η Ukraine International Airlines θα καταβάλει χρήματα στις οικογένειες των μελών του πληρώματος που σκοτώθηκαν. Εκπρόσωπος της εταιρίας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλια. Ο Χοντσάρουκ είπε επίσης πως Ουκρανοί διπλωμάτες εργάζονται για το πώς θα ληφθεί αποζημίωση από τις ιρανικές αρχές.

Το Ιράν δήλωσε νωρίτερα το Σάββατο πως κατέρριψε κατά λάθος το ουκρανικό αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 176 επιβαίνοντες σε αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr