Κόσμος

Ισπανία: Το έσκασε ταύρος και τραυμάτισε 10 ανθρώπους κι ένα παιδί!

Ένδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν - μεταξύ τους κι ένα 9χρονο παιδί- σήμερα στην Ταλαβέρα ντε λα Ρέινα, στην κεντρική Ισπανία, από έναν ταύρο που το έσκασε κατά τη μεταφορά του προς τις αρένες της πόλης στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ ταυρομαχιών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα παιδί 9 ετών, που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, διακομίστηκε στη Μαδρίτη, ενώ ένας άνδρας 30 ετών, τον οποίο ο ταύρος τραυμάτισε με τα κέρατά του στον αριστερό μηρό, πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της περιοχής.

Οι υπόλοιποι τραυματίες υπέστησαν ελαφρύτερα τραύματα και τέσσερις εξ αυτών επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Το ζώο το έσκασε γύρω στις 14:30 ώρα Ελλάδας υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατά την εκφόρτωσή του κοντά στις αρένες όπου θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο ταυρομαχίες στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Ισιδώρου, πολιούχου της Ταλαβέρας και της Μαδρίτης.

Ο ταύρος διέφυγε με κατεύθυνση την πόλη έως ότου οι δημοτικοί υπάλληλοι που τον ακολουθούσαν με το αυτοκίνητο τον σταμάτησαν παρασύροντάς τον με το όχημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε Γαλλία και Ισπανία: Εικόνες καταστροφής σε Μπορντό και Μαδρίτη, πάνω από 950.000 στρέμματα έχουν καεί
Στην Ισπανία, ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ είπε ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι «να σωθούν ζωές» και στη Γαλλία, περίπου 200.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
Φωτιά