Κόσμος

Ισραήλ: Ο Γκαντς θέλει να αναλάβει επικεφαλής σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο Μπένι Γκαντς στο Ισραήλ. Δηλώνει έτοιμος να αναλάβει πρωθυπουργός στη χώρα σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ο  μεγάλος αντίπαλος του Μπενιαμίν Νετανιάχου στις ισραηλινές εκλογές ο Μπένι Γκαντς, υποστήριξε σήμερα πως θέλει να τεθεί επικεφαλής μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας με στόχο την έξοδο της χώρας από το πολιτικό αδιέξοδο.

«Οι Ισραηλινοί θέλουν μια κυβέρνηση ενότητας (…). Θα σχηματίσω αυτή την κυβέρνηση με εμένα επικεφαλής», δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος «Μπλε-Λευκό» πριν συμμετάσχει σε συνεδρίαση με τα στελέχη του σχηματισμού του.

Από την πλευρά του, ο Μοσέ Γιααλόν, στέλεχος του κόμματος του Γκαντς, υπογράμμισε από την πλευρά του πως «δεν θα συμμετάσχουμε σε συνασπισμό με επικεφαλής των Νετανιάχου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου