Κόσμος

Ισραήλ: Τρεις νεκροί μετά από τρομοκρατική επίθεση στο Ελάντ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα κατά τη διάρκεια επίθεσης στην πόλη Ελάντ του κεντρικού Ισραήλ.

Η επίθεση σημειώθηκς την ώρα που το Ισραήλ γιορτάζει την 74η επέτειο από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, ημέρα που συμπίπτει με το τέλος των μουσουλμανικών εορτασμών της ‘Αιντ αλ-Φιτρ.

Ένας τέταρτος άνθρωπος, θύμα της επίθεσης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών Magen David Adom.Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό φαίνεται να είναι τρομοκρατική επίθεση.

Ο δήμαρχος της Ελάντ μιλώντας στο Κανάλι 12 της ισραηλινής τηλεόρασης κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, ενώ οι υπηρεσίες ασφαλείας επιχειρούν στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων σημειώθηκαν αιματηρές επιθέσεις στο Ισραήλ και βίαιες συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών αστυνομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα