Κόσμος

Ιταλία: 10.585 νέα κρούσματα κορονοϊού και 267 νεκροί σε 24 ώρες

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 10.585 περιστατικά κορονοϊού και 267 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 327.169 διαγνωστικά τεστ, το 3,2% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,9%, τα κρούσματα ήταν 9.116 και 305 οι θάνατοι.

Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 55 λιγότεροι ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 656 λιγότεροι.

Σε ό,τι αφορά τις περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα, η πρώτη είναι η Λομβαρδία (1.557) και ακολουθούν η Καμπανία (1.447) με πρωτεύουσα την Νάπολη και η Απουλία (1.171) με κύρια πόλη το Μπάρι. Από την αρχή της πανδημίας Covid -19, τέλος, οι μολύνσεις στην Ιταλία είναι 4.070.400 και οι θάνατοι 122.005.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση CNN: Η θερμή υποδοχή του Πούτιν στην Κίνα στέλνει σαφές μήνυμα στην Ευρώπη για την ασφάλειά της
Η στήριξη της Ρωσίας από Κίνα, Ινδία, Ιράν και Βόρεια Κορέα αποκαλύπτει μια μεταβαλλόμενη παγκόσμια τάξη και φέρνει την Ευρώπη αντιμέτωπη με προκλήσεις στην ασφάλεια και τη στρατηγική της
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στο ίδιο αμάξι στο Πεκίνο 2