Κόσμος

Ιταλία: 22.865 νέα κρούσματα κορονοϊού και 339 νεκροί σε 24 ώρες

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 22.865 νέα κρούσματα κορονοϊού και 339 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 339.635 διαγνωστικά τεστ, το 6,7% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Οι ασθενείς με covid 19 στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας είναι 64 περισσότεροι από χθες, και 394 περισσότεροι στους νοσοκομειακούς θαλάμους.Μέχρι τώρα στην Ιταλία η πρώτη και η δεύτερη δόση του εμβολίου χορηγήθηκε σε 1.517.624 πολίτες, ενώ συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 4.841.993 εμβολιασμοί.

Σε ό, τι αφορά τις περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και σήμερα η Λομβαρδία, με 5.174 μολύνσεις

Ένας αριθμός ο οποίος θεωρείται πολύ υψηλός και είχε καταγραφεί, την τελευταία φορά, στο τέλος του περασμένου Νοεμβρίου.

Παράλληλα, μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν οι μολύνσεις και στην Περιφέρεια Πεδεμόντιο, με πρωτεύουσα το Τορίνο. Τα ημερήσια κρούσματα είναι 2.167 και το ποσοστό των θετικών διαγνωστικών τεστ άγγιξε το 12%.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανικό το «ύποπτο» drone που συνετρίβη σε λίμνη στη Λιθουανία - Ξέφυγε από την πορεία του
Η Λιθουανία, που είναι χώρα μέλος του NATO, ζήτησε πέρυσι από τη συμμαχία ενίσχυση της αντιαεροπορικής της άμυνας αφότου στρατιωτικά drones από τη Λευκορωσία έπεσαν στο έδαφός της δύο φορές τον Ιούλιο του 2025
Drone
«Φρένο» του Ιράν στον Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι την πλήρη νίκη»
«Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι περήφανες και ακλόνητες στην υπεράσπιση της ακεραιότητας του Ιράν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν
Φρουροί της Επανάστασης