Κόσμος

Ιταλία: 3.455 νέα κρούσματα κορονοϊού και 140 νεκροί σε 24 ώρες

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 3.455 περιστατικά κορονοϊού και 140 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Χθες τα κρούσματα ήταν 5.753, με 93 θανάτους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 118.924 διαγνωστικά τεστ, το 2,9% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,8%. Υπενθυμίζεται, όμως ότι, όπως πάντα, κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου πραγματοποιείται μειωμένος αριθμός τεστ, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 25 λιγότεροι ασθενείς από την χθεσινή ημέρα. Σε ότι αφορά τις περιοχές με τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η περιφέρεια της Λομβαρδίας (675) και ακολουθούν η Καμπανία (550) με πρωτεύουσα την Νάπολη και το Λάτιο (388) με κύρια πόλη την Ρώμη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25