Κόσμος

Ιταλία: Ένας άνδρας και μία γυναίκα σκοτώθηκαν όταν εξερράγη η βόμβα που έφτιαχναν

Φέρονται να συνδέονταν με τον Ιταλό αναρχικό Άλφρεντο Κόσπιτο, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 32 χρόνια φυλάκισης
Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Ένας άνδρας και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία μετά από έκρηξη βόμβας σε αγροικία, σε μικρή απόσταση από τη Ρώμη. Η Σάρα Αρντιτσόνε και ο Αλεσάντρο Μερκολιάνο φέρονται να ανήκαν στον αναρχικό χώρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «La Repubblica», η αγροικία κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε όταν έγινε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού που ετοίμαζαν στο εσωτερικό του κτιρίου έξω από τη Ρώμη στην Ιταλία την Παρασκευή (20.03.2026).

 

Όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα θύματα φέρονται να συνδέονταν με τον Ιταλό αναρχικό Άλφρεντο Κόσπιτο, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 32 χρόνια φυλάκισης και κρατείται υπό συνθήκες αυστηρής απομόνωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο με αμερικανικό αεροσκάφος ανεφοδιασμού – Εξέπεμψε SOS πάνω από τα Στενά του Ορμούζ και χάθηκε
Το γεγονός μάλιστα ότι αμέσως μετά την εξαφάνισή του απογειώθηκαν από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ δύο ελικόπτερα H125, δείχνει ότι είχε ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Αεροσκάφος ανεφοδιασμού