Κόσμος

Ιταλία: Φωτιά σε κλαμπ από πυροτεχνήματα τοποθετημένα σε μπουκάλια

Αποφασίστηκε η αναστολή της άδειας λειτουργίας του κλαμπ για οκτώ ημέρες

Παραλίγο τραγωδία σε κλαμπ στην Ιταλία, παρόμοια με αυτή του Κραν Μοντανά, καθώς σημειώθηκε φωτιά από πυροτεχνήματα που είχαν τοποθετηθεί σε μπουκάλια.

Σύμφωνα με τις Αρχές στην Ιταλία η φωτιά ξέσπασε σε κλαμπ της πόλης Κρέμα, στην Περιφέρεια Λομβαρδίας σε διακοσμητικά που βρίσκονταν στην οροφή του καταστήματος.

Η φωτιά ξέσπασε από πυροτεχνήματα τοποθετημένα σε μπουκάλια και υπήρξε μεγάλος κίνδυνος να εξαπλωθούν οι φλόγες, ευτυχώς όμως περιορίστηκαν άμεσα.

Σύμφωνα με τον Ιταλικά ΜΜΕ, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως στο κλαμπ βρίσκονται και ανήλικοι, ενώ η βραδιά ήταν δηλωμένη αποκλειστικά για ενήλικες.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και άλλες σοβαρές παρατυπίες, όπως κουρτίνες που κάλυπταν εξόδους κινδύνου, ενώ μία από αυτές άνοιγε με δυσκολία.

Με βάση τα παραπάνω, αποφασίστηκε η αναστολή της άδειας λειτουργίας του κλαμπ για οκτώ ημέρες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη la Repubblica (@larepubblica)

Παράλληλα σε άλλο κλαμπ της ίδιας περιοχής η άδεια ανεστάλη για δεκαπέντε ημέρες, λόγω παραβίασης κανόνων ασφάλειας και πυρόσβεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες – «Εξαιρετικά περίεργο» το δυστύχημα λέει ο υπουργός Μεταφορών
Αρκετά βαγόνια του δεύτερου τρένου έπεσαν σε πρανές ύψους τεσσάρων μέτρων, γεγονός που δυσχεραίνει την πρόσβαση στο σημείο
Εκτροχιασμός τρένου στην Ισπανία
Χάκαραν τα κανάλια του Ιράν και διέδωσαν μήνυμα του εξόριστου πρίγκιπα διαδόχου Ρεζά Παχλαβί
Η πρόσβαση στο διαδίκτυο στο Ιράν παραμένει πολύ περιορισμένη και η συσκότιση πληροφοριών που επιβάλλουν οι αρχές καθιστούν δύσκολη την ανεξάρτητη επαλήθευση των γεγονότων
Ο Ρεζά Παχλαβί
Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ πριν το συνέδριο: Δούκας εναντίον Ανδρουλάκη για προκριματικές εκλογές και μετεκλογικές συνεργασίες
«Πολύ σωστά λοιπόν λέει ο πρόεδρος ότι δεν θα πάμε με τη Νέα Δημοκρατία. Όμως μετεκλογικά, όχι προεκλογικά, μετεκλογικά πρέπει να είμαστε διασφαλισμένοι ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί»
Ο Χάρης Δούκας και ο Νίκος Ανδρουλάκης