Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Και Ασιάτισσα είχε καταγγειλει παρενόχληση από τον Στρος Καν!

Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και περίεργες υποθέσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ελεύθερο με εγγύηση Ντομινίκ Στρος Καν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Telegraph είχε πιέσει παντρεμένη ασιατικής καταγωγής υπάλληλο του ΔΝΤ να κάνει σεξ μαζί του. Την καταγγγελία για σεξουαλική παρενόχληση έκανε ο ίδιος ο σύζυγος της γυναίκας σε αξιωματούχο του ΔΝΤ.
Η γυναίκα ωστόσο δεν έκανε ποτέ επίσημη διαμαρτυρία γιατί φοβόταν ότι θα έχανε τη δουλειά της και όταν το συμβόλαιό της με το Ταμείο έληξε αποχώρησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα από την έρευνα προκύπτει ότι ο Στρος Καν ήταν ιδιαίτερα τολμηρός με άλλες υπαλλήλους του Sofitel στη διάρκεια του επίμαχου Σαββάτου. Αφού τακτοποιήθηκε στη σουίτα του τηλεφώνησε στη ρεσεψιονίστ και της ζήτησε να ανέβει πάνω για να πιουν μαζί ένα ποτό.

Επίσης προκύπτει ότι πλήρωσε μία γυναίκα εργαζόμενη σε άλλον διεθνή οργανισμό με βάση την Ουάσινγκτον για να μη μιλήσει σχετικά με κάποια υπόθεση.

“Θα αθωωθεί”

Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, θα απαλλαγεί στη δίκη για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση που του αποδόθηκε, δηλώνει στο μεταξύ ένας από τους δικηγόρους του, ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, στη Haaretz.

“Θα δηλώσει ότι είναι αθώος και στο τέλος θα απαλλαγεί [από τις κατηγορίες]”, δήλωσε ο Μπράφμαν στη συνέντευξη αυτή στη φιλελεύθερη ισραηλινή εφημερίδα, την πρώτη μετά τη σύλληψη του πελάτη του στις 14 Μαΐου.

“Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά απ΄ό,τι αντιλαμβάνομαι από την έρευνα, (ο Στρος-Καν) θα απαλλαγεί. Με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Παρά τις περιστάσεις, κρατάει γερά”, επέμεινε.

“Δεν είναι ευτυχής που κατηγορείται για πράξεις που δεν διέπραξε” είπε ακόμη ο Μπράφμαν, που ήρθε στο Ισραήλ για να συμμετάσχει σε ένα οικογενειακό γεγονός.

Ο Μπράφμαν, 62 ετών, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους δικηγόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν δικηγόρος πολλών αμερικανών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων και ο αποθανών Μάικλ Τζάκσον.

Ντετέκτιβ προσέλαβε ο Στρος Καν να ερευνήσει το παρελθόν της καμαριέρας

“Κοιτούσε το ντεκολτέ μας αλλά δεν μας παρενόχλησε ποτέ”

Μόλις 4 άνθρωποι θα επισκέπτονται χωρίς άδεια τον Στρος Καν

Η Οδύσσεια της καμαριέρας που έστειλε στη φυλακή τον Στρος Καν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε