Κόσμος

Καλόγριες βγάζουν 400.000 δολάρια το χρόνο από εμπόριο μαριχουάνας!

Δεν είναι δύο συνηθισμένες καλόγριες! Η αδερφή Κέιτ και η αδερφή Ντάρσι ζουν στην Καλιφόρνια και στον κήπο τους καλλιεργούν... μαριχουάνα, την οποία μάλιστα εμπορεύονται!

Οι δύο καλόγριες φτιάχνουν φάρμακα από κάνναβη, τα οποία πωλούν παράνομα στο ίντερνετ. “Αυτό που κάνουμε είναι παράνομο, φοβάμαι, αγχώνομαι, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Όμως, δεν ξέρω πότε…”.

ΠΗΓΗ: worldstarhiphop.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 52
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν