Κόσμος

Καταδίκη και απέλαση για σεξουαλική επίθεση μέσα σε αεροπλάνο!

Σε εννέα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ένας Ινδός μετανάστης στις ΗΠΑ για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο.

Κατά τη διάρκεια νυχτερινής πτήσης από το Λας Βέγκας στο Ντιτρόιτ τον περασμένο Ιανουάριο, ο 35χρονος Πραχμπού Ραμαμόρτχι ξεκούμπωσε τη φούστα της 22χρονης και της άγγιξε τα γεννητικά όργανα ενώ κοιμόταν δίπλα του, ανέφερε η αμερικανική εισαγγελία και τοπικά ΜΜΕ.

“Αυτή η σεξουαλική επίθεση την ξύπνησε, είδε τα εσώρουχά της κατεβασμένα και ζήτησε βοήθεια από το πλήρωμα της πτήσης”, υπογράμμισε η εισαγγελία.

Την ίδια στιγμή ο Ραμαμόρτχι παρίστανε ότι κοιμόταν στον ώμο της συζύγου του, που καθόταν δίπλα του… στην άλλη θέση, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Κατά τη σύλληψή του στην αποβίβαση, ο 35χρονος είπε στην αρχή ότι δεν ήξερε που έβαζε τα χέρια του, αλλά στην κατάθεσή του έπειτα ανέφερε ότι ίσως να ξεκούμπωσε το σουτιέν της και να άγγιξε το στήθος της 22χρονης με τα χέρια του, ανέφεραν Αμερικανοί δημοσιογράφοι.

Ο Πραχμπού Ραμαμόρτχι καταδικάστηκε από δικαστήριο του Ντιτρόιτ, και μόλι8ς εκτίσει την 9ετή φυλάκιση θα απελαθεί στην Ινδία και δεν θα του επιτραπεί η επιστροφή στις ΗΠΑ.

“Όλοι έχουν το δικαίωμα να νοιώθουν ασφαλείς σε μια αεροπορική πτήση”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάθιου Σνάιντερ, ο οποίος καυτηρίασε την έλλειψη μεταμέλειας του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: «Καμία συμφωνία και καμία συνέπεια για τον Πούτιν» – Όσα κατάφερε να κερδίσει από τη συνάντηση του με τον Τραμπ
Ο Ρώσος κατάφερε να μπει ξανά ανάμεσα στους νομιμοποιημένους ηγέτες και να κερδίσει τα πολυτιμότερα «δώρα»: χρόνο και αναστολή των συζητήσεων για νέες κυρώσεις
Βλαντιμίρ Πούτιν 14
Ζελένσκι: Προοπτική διαλόγου για το εδαφικό, μόνο αν η Ουκρανία είναι στο τραπέζι – Πιέζει για συνάντηση με Πούτιν και Τραμπ
Ο Ουκρανός ξεκαθάρισε πως η θέση της Ουκρανίας είναι να επιτευχθεί μία πραγματική και διαρκής ειρήνη με τη Ρωσία και όχι μία παύση του πυρός
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 5
Τραμπ και Ζελένσκι συζήτησαν για συνολική ειρηνευτική συμφωνία: «Συμφωνούμε όλοι σε αυτό, αν πάει καλά θα βρεθούμε με Πούτιν»
Το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι - Η πρώτη ανάρτηση του Αμερικανού μετά τη σύνοδο στην Αλάσκα - Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Πολωνία και Ιταλία ετοιμάζουν κοινή δήλωση
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ 4
Γκάφα το χειροκρότημα του Τραμπ στον Πούτιν: Ο Λευκός Οίκος «έκοψε» το στιγμιότυπο από τα βίντεο στο μοντάζ
Αν και ο Λευκός Οίκος έτρεξε να μαζέψει τα αμάζευτα, το Κρεμλίνο είπε να εκμεταλλευτεί την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ και να δημοσιεύσει γρήγορα τις φωτογραφίες ώστε να μείνουν στην ιστορία
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
1
Ο Τραμπ τηλεφώνησε στον Ζελένσκι για τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα – Συμφώνησαν να συναντηθούν άμεσα στις ΗΠΑ
Τη Δευτέρα η συνάντηση του Αμερικάνου με τον Ουκρανό ομόλογό του - Η πρώτη αντίδραση του Ζελένσκι μετά τη συνάντηση στην Αλάσκα - Επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ο Ντόναλντ Τραμπ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ
1