Κόσμος

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε κοντά στον Λευκό Οίκο! Video

Ο άνδρας, που αυτοπυρπολήθηκε χθες, Τετάρτη (29.5.2019), κοντά στον Λευκό Οίκο, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (30.5.2019) η αμερικανική αστυνομία πάρκων.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, και είναι σε κοντινή απόσταση στο Λευκό Οίκο.

[read4more]

Ο αυτόχειρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε ως Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπός της αστυνομίας, Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρα του άνδρα.

Προσοχή, το παρακάτω βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

https://youtu.be/jA5UMNxLQgM

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για “την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση”. Σύμφωνα με τις αρχές, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «γκρεμίζουν» το διεθνές σύστημα με τις απειλές στο Ιράν και τη σύλληψη του Μαδούρο
«Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας φαίνονται αναξιόπιστοι όταν ενεργούν με αυτόν τον τρόπο» λέει η Μόσχα ενώ η εισβολή της στην Ουκρανία συμπληρώνει τέσσερα χρόνια
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ταϊλάνδη: 32 οι νεκροί από την κατάρρευση γερανού σε τρένο, πάνω από 60 τραυματίες
Επτά από τους 60 τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τρεις αγνοούνται - Από την πτώση του γερανού εκτροχιάστηκε το τρένο το οποίο συνέδεε την πρωτεύουσα Μπανγκόκ με την επαρχία Ούμπον Ράτσατανι
Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο στην Ταϊλάνδη
Τραμπ: «Οι ΗΠΑ χρειάζονται την Γροιλανδία – Το NATO να βοηθήσει ώστε να την πάρουμε αλλιώς θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
«Το ΝΑΤΟ γίνεται πολύ πιο ισχυρό και αποτελεσματικό με τη Γροιλανδία στα χέρια των ΗΠΑ, οτιδήποτε λιγότερο είναι απαράδεκτο» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 30 λεπτά