Κόσμος

Συλλήψεις τουριστών για φονικό σεισμό! Πόζαραν γυμνοί σε ιερό βουνό – “Θύμωσαν τους Θεούς”

Στο στόχαστρο υπουργών και ντόπιων έχουν βρεθεί 10 τουρίστες που πόζαραν γυμνοί σε ιερό βουνό της Μαλαισίας, κατηγορώντας τους πως ευθύνονται για τον σεισμό που ακολούθησε με 18 νεκρούς ορειβάτες.

Η 24χρονη Eleanor Hawkins είναι μεταξύ των τεσσάρων δυτικών τουριστών που συνελήφθησαν μετά τη γυμνή πόζα τους στην υψηλότερη κορυφή της Μαλαισίας, στο Mount Kinabalu, στις 30 Μαΐου.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Sabah ενώ προσπαθούσε να πετάξει για την Κουάλα Λουμπούρ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και 3 μηνών, με τον πατέρα της Tim Hawkins να σημειώνει πως είναι αναστατωμένη και φοβισμένη.

“Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο δικαστικό τους σύστημα. Ελπίζω μόνο να μην υπερβάλουν λόγω του τραγικού σεισμού”, δήλωσε στον Guardian.

Τα δύο αδέρφια από τον Καναδά Lindsey Petersen και Danielle Petersen και ο Ολλανδός Dylan Snel παραδόθηκαν στις αρχές, ενώ συνελήφθη και ο 33χρονος Emil Kaminski που θεωρείται ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Οι αρχές έχουν λάβει δικαστική εντολή να κρατηθούν για 4 ημέρες ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για απρεπή συμπεριφορά.

Οι άντρες ήταν εντελώς γυμνοί, ενώ οι περισσότερες γυναίκες ήταν τόπλες στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπουργός κατηγόρησε τους τουρίστες για την τραγωδία και ανέφερε πως θα διεξαχθεί ειδικό τελετουργικό για να κατευναστεί το πνεύμα του βουνού.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25