Κόσμος

Καζακστάν: Έφηβος φόρεσε μάσκα και επιτέθηκε με τσεκούρι σε συμμαθητές του – Τρεις τραυματίες

Τρόμος προκλήθηκε σε ένα σχολείο της πόλης Πετροπαβλόσκ στο Καζακστάν, όταν ένας μαθητής άρχισε να επιτίθεται με τσεκούρι σε συμμαθητές του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Καζακστάν, δύο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σταθερή ενώ ένας τρίτος μαθητής πήρε εξιτήριο αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Ο έφηβος “όρμησε στον διάδρομο κραδαίνοντας το τσεκούρι και επιτιθέμενος στους μαθητές”, έγραψε η τοπική ειδησεογραφική σελίδα Petropavlovsk News επικαλούμενη έναν αυτόπτη μάρτυρα.

“Στόχευσε στην καρδιά ενός αγοριού. Το αγόρι έβαλε μπροστά τα χέρια του για να προστατευθεί”, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, ένας άλλος μαθητής.

Τέτοιου είδους βίαιες επιθέσεις είναι σπάνιο φαινόμενο στα σχολεία αυτής της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας παρότι το μπούλινγκ και η βία από συμμορίες είναι γνωστά ζητήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS