Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Χαμογελαστή στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε το πρωί του Σαββάτου (15.06.2024) την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωσή με καρκίνο όπου πλήθος κόσμου περίμενε να τη δει έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε με αυτοκίνητο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 10 το πρωί, με τον Τζορτζ να κάθεται ανάμεσα στην Κέιτ και τον Γουίλιαμ, ενώ η Σάρλοτ και ο Λούις κάθονταν απέναντι και θα συμμετάσχει στο Trooping the Colour, που σηματοδοτεί τους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου Γ΄.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στη συνέχεια συνόδεψε  τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα στην καθιερωμένη παρέλαση του Trooping the Color. 

Στις φωτογραφίες μάλιστα μέσα στην άμαξα μαζί με τα παιδιά της έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή. 

Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητωκραύγασε κατά τη διέλευση της άμαξας.

Britain's Catherine, Princess of Wales and Prince Louis attend the Trooping the Colour parade which honours King Charles on his official birthday in London, Britain, June 15, 2024. REUTERS

kate kate kate

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

kate

Στη συνέχεια βρέθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

 

Ο Κάρολος επέβαινε σε ξεχωριστή άμαξα μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, διάδοχο του Καρόλου και σύζυγο της Κέιτ, που ήταν έφιππος όπως και άλλα υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι θα παραστεί στο Trooping the Colour και ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν στη μάχη μετά τη διάγνωση του καρκίνου της.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν διαρροές ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάνει την έκπληξη και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού, έστω και για λίγο βάζοντας έτσι τέλος στην παραφιλολογία για την υγεία της χωρίς ωστόσο να είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.  

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση: «Διχάζουν» οι κινήσεις Τραμπ για την Ουκρανία – Το 36% κρίνει «ακραία» την επίθεση Ζελένσκι στο Οβάλ Γραφείο
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του YouGov για τον Economist, το 45% δεν εγκρίνει τους χειρισμούς του Τραμπ στον πόλεμο της Ουκρανίας, ενώ το 40% εκφράζει τη στήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο