Κόσμος

Κέιτ Μπλάνσετ: Έλυσε τη σιωπή της για τον Γούντι Άλεν – Αποκαλύψεις για Χάρβεϊ Γουάινστιν

Να ξανανοίξει στο δικαστήριο η υπόθεση της υποτιθέμενης σεξιστικής συμπεριφοράς του Γούντι Άλεν κατά της θετής κόρης του, υποστηρίζει η Κέιτ Μπλάνσετ. Εξακολουθεί όμως να αρνείται να απορρίψει την εργασιακή σχέση της μαζί του.

Τον Μάρτιο, όταν η Κέτι Μπλάνσετ κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Γούντι Άλεν «Blue Jasmine», κατηγορήθηκε ότι επέλεξε να σιωπήσει. Αρνήθηκε ότι σιωπούσε και είχε πει ότι αυτές οι κατηγορίες εξετάζονται στο δικαστήριο.

Αυτό επανέλαβε σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety. «Είχα μια πολύ παραγωγική περίοδο συνεργασίας με τον Γούντι Άλεν. Και έχει γράψει ορισμένους από τους πιο εξαιρετικούς γυναικείους ρόλους. Αλλά την περίοδο που δούλευα μαζί του δεν ήξερα τίποτα για ό,τι συνέβαινε, αργότερα πήρε δημοσιότητα. Για μένα, ωστόσο, πιο σημαντικό από το να δώσω ακόμα έναν τίτλο για πρωτοσέλιδο, και να δείξω με το δάχτυλο, είναι, αν δεν έχει επιλυθεί το θέμα… Είμαι αναφανδόν υπέρ του να ξαναπάει η υπόθεση στο δικαστήριο, γιατί η λύση βρίσκεται εκεί».

«Προφανώς η Ντίλαν Φάροου ζούσε σ’ έναν κόσμο οδύνης, κι αν η υπόθεση δεν δικάστηκε σωστά πρέπει να ανοιχτεί ξανά και να επιστρέψει στο δικαστήριο γιατί εκεί επιλύονται αυτά τα θέματα» πρόσθεσε η 48χρονη ηθοποιός.

Αποκαλύψεις για Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε επίσης και για τη δουλειά της με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον οποίο κατηγόρησε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν. «Νομίζω ότι, κατ’ αρχάς, όντως εκμεταλλευόταν τους ευάλωτους. Όπως όλα τα αρπακτικά. Εννοώ, ότι μου έβγαζε ένα άσχημο συναίσθημα. Συχνά, μου έλεγε “Δεν είμαστε φίλοι”».

«Δεν έκανα αυτό που μου ζητούσε να κάνω» πρόσθεσε, αν και δεν θέλησε να πει τι «της ζητούσε να κάνει».

«Θεωρείτο παράδειγμα προς μίμηση γιατί, δυστυχώς, είναι τυπική περίπτωση ορισμένου είδους αντρών» συνέχισε η Κέιτ Μπλάνσετ. «Μ’ ενδιαφέρει να ασκηθεί δίωξη κατά αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να υπάρξει δικαστικό προηγούμενο. Όταν υπάρξει δικαστικό προηγούμενο μετά από καταδίκη κάποιων, τότε άλλοι μπορούν να ωφεληθούν ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτά τα δικαστικά προηγούμενα. Αλλά εγώ να τροφοδοτώ κουτσομπολιά και περιγραφές; Αρκετά κυκλοφορούν» κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «εμπόδιο» της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ για τα ορυκτά - Τι απαιτεί η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ απαιτούν την υπογραφή 2 εγγράφων, τα οποία κατά την άποψη της Ουκρανίας χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία, αλλά η Ουάσινγκτον επιμένει ότι η ουκρανική πλευρά πρέπει να τα υπογράψει σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βατικανό
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha
Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στην Γερμανία
Σε βίντεο εντοπίστηκε η αναζήτηση «πώς να διαγράψεις βίντεο» ενώ ανακτήθηκαν και δύο βίντεο, στα οποία εμφανίζεται και δεύτερο άτομο να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση εναντίου του Φίλιππου Τσάνη
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του