Κόσμος

Κίνα: Μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη – Βίντεο με τις φλόγες να έχουν τυλίξει το πανύψηλο κτίριο

Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε ουρανοξύστη στην Κίνα στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο αριθμός μπορεί να φτάσει σε αρκετές εκατοντάδες άτομα.

Πλάνα από το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV δείχνουν τεράστια φωτιά στο πολυώροφο κτίριο της πόλης Τσανγκσά, η οποία έχει 10 εκατομμύρια κατοίκους, στην κεντρική Κίνα. Πυκνός καπνός φαίνεται να υψώνεται από τον ουρανοξύστη.

«Πυκνός καπνός βγαίνει από το κτίριο και δεκάδες όροφοι έχουν παραδοθεί στις φλόγες», μεταδίδει το CCTV.

Βίντεο που προβλήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια από τις πλευρές του ουρανοξύστη να έχει καλυφθεί σε όλο το ύψος από τις φλόγες.

https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1570710610660462592?s=20&t=FTE4vQ75f9-TAvzvYMWWHA

Η τεράστια πυρκαγιά στον ουρανοξύστη ξέσπασε από άγνωστα αίτια, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Ωστόσο, 35 τόνοι καυσίμων φαίνεται να είχαν αποθηκευτεί στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης φιλοξενεί τα γραφεία της «China Telecom», τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

https://twitter.com/Flash_news_ua/status/1570713307535003648?s=20&t=7GjJ_rv03MzQk3LAdGujPQ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6