Κόσμος

Κιρ Στάρμερ: Ανησυχητικές οι επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Ο Βρετανός πρωθυπουργός κάλεσε όλες τις πλευρές να κάνουν πίσω και να περιορίσουν τις εντάσεις

Παγκόσμια ανησυχία προκαλούν οι επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν προσπαθώντας να εξουδετερώσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ έκρινε σήμερα «ανησυχητικά» τα πλήγματα του Ισραήλ στο Ιράν και κάλεσε όλες τις πλευρές να κάνουν πίσω και να περιορίσουν τις εντάσεις, ενώ απηύθυνε έκκληση για «αυτοσυγκράτηση» και «επιστροφή στη διπλωματία».

«Οι πληροφορίες για τα πλήγματα αυτά είναι ανησυχητικές, και καλούμε όλες τις πλευρές να κάνουν ένα βήμα πίσω και να περιορίσουν επειγόντως τις εντάσεις. Η κλιμάκωση δεν εξυπηρετεί κανέναν στην περιοχή», σημείωσε ο ηγέτης των Εργατικών σε ανακοίνωσή του.

«Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Είναι η στιγμή να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση, ηρεμία και για επιστροφή στη διπλωματία», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς
Φρικτός θάνατος για αθλήτρια του τριάθλου στην Καλιφόρνια: Την κατασπάραξε καρχαρίας ενώ κολυμπούσε
Αρχικά οι Αρχές την είχαν κηρύξει αγνοούμενη, καθώς η σορός της δεν είχε εντοπιστεί - Βρέθηκαν υπολείμματα της 55χρονης στην ακτή κοντά στο σημείο όπου δέχθηκε τη φονική επίθεση
Η αθλήτρια του τριάθλου Έρικα Φοξ