Κόσμος

Κομάντο της SAS σκότωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Οι βρετανικές αρχές πιστεύουν ότι η Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία δεν είχε καμία ανάμειξη στο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του επιχειρηματία Ντότι Αλ-Φαγιέτ, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν αναφορές ότι η βρετανική αστυνομία εξέταζε τους ισχυρισμούς πως ένα μέλος του στρατού της χώρας είχε σκοτώσει το ζευγάρι.

Ωστόσο, το πρακτορείο Ειδήσεων Press Association αναφέρει, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ότι δεν «υπάρχει κανένα αξιόπιστο στοιχείο» που να υποδεικνύει την ανάμειξη μέλους της SAS στην υπόθεση και δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ώστε να δικαιολογούν την έναρξη ποινικής έρευνας.

Η επίσημη έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τους ισχυρισμούς πρόκειται να δημοσιευτεί το απόγευμα της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ: Τα τελευταία λόγια του «μάρτυρα του MAGA» πριν πέσει νεκρός από σφαίρα – Παραμένει άφαντος ο δράστης
Λίγο πριν πέσει νεκρός, ο ακτιβιστής είχε συνομιλία με άτομο από το κοινό για τους μαζικούς πυροβολισμούς από τρανς άτομα - Σε βίντεο που βγήκαν στα social media φαίνεται μία μαύρη φιγούρα σε ταράτσα πολυκατοικίας, εικάζεται πως είναι ο δράστης
Τσάρλι Κερκ