Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο! Ακυρώνονται δεκάδες πτήσεις [video]

Συναγερμός σήμερα στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης, με δεκάδες πτήσεις να ακυρώνονται!

Σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ, ο συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη σήμανε επειδή αεροπλάνο απογειώθηκε από τον διάδρομο προσγείωσης.

Εξαιτίας αυτού οι πτήσεις στο αεροδρόμιο σταμάτησαν μέχρι τις 11:20 ενώ η Turkish Airlines, δήλωσε ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο μέχρι τις 15:00.

Η Pegasus επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι και οι 164 επιβάτες του Boeing 737 που προερχόταν από το αεροδρόμιο Σαρζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν υπάρχουν θύματα.

«Ένα αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κόλλησε στο έδαφος. Οι προσπάθειες απομάκρυνσής του συνεχίζονται. Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο», επεσήμανε αξιωματούχος του αεροδρομίου.

Το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και μαίνεται καταιγίδα, με τις μετεωρολογικές συνθήκες να έχουν προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες στην πόλη.

Το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ στην ευρωπαϊκή της πλευρά υπάρχουν άλλα δύο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση