Κόσμος

Κορονοϊός – Ιταλία: Αυξάνονται και πάλι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία

Ο κορονοϊός επιμένει στην Ιταλία καθώς αυξάνεται και πάλι ο αριθμός των ασθενών που κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Βάσει των στοιχείων των δημόσιων νοσοκομείων στην Ιταλία, την τελευταία εβδομάδα οι εισαγωγές ασθενών με Covid-19 αυξήθηκαν κατά 39,7%.

Πρόκειται, όπως υπογραμμίζεται, για μια ξαφνική αλλαγή της τάσης. Στην πλειονότητά τους, οι ασθενείς με Covid-19 που εισήχθησαν σε νοσομεία ήταν ηλικιωμένοι που δεν έχουν λάβει την τέταρτη δόση του εμβολίου.

Τις τελευταίες 24 ώρες στην Ιταλία, καταγράφηκαν 45.225 κρούσματα κορονοϊού και 43 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 224.969 διαγνωστικά τεστ, από τα οποία το 20,10% προέκυψε θετικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ισραηλινός πιανίστας Αλόν Άαχελ περιγράφει τα όσα βίωσε ως όμηρος της Χαμάς – «Με ξερίζωσαν από την πραγματικότητα και με έβαλαν στην κόλαση»
Τι λέει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και για τις συνθήκες που έζησε - «Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ζώο», περιγράφει
Ο Alon Ohel
Ανεξέλεγκτη επιδημία δάγκειου πυρετού και τσικουνγκούνια πλήττει την Κούβα – 33 νεκροί, ανάμεσά τους 21 παιδιά
Η επιδημία φέρεται πως εξαπλώθηκε λόγω της συσσώρευσης σκουπιδιών σε δρόμους και στάσιμου νερού σε δεξαμενές σπιτιών - Ελλιπείς οι ψεκασμοί για τα κουνούπια λόγω οικονομικής κρίσης
Άνθρωπος
Ώρα μηδέν για την Ουκρανία: «Αγκάθι» παραμένουν οι εδαφικές παραχωρήσεις, σήμερα η συνάντηση Γουίτκοφ - Πούτιν
Η Ρωσία φαίνεται να πανηγυρίζει για «την απελευθέρωση των πόλεων Κρασνοαρμέισκ (όπως αποκαλούν οι Ρώσοι το Ποκρόφσκ στην περιφέρεια Ντονέτσκ) και Βοβτσάνσκ (στην περιφέρεια Χαρκόβου)»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Στιβ Γουίτκοφ σε προηγούμενη συνάντηση