Κόσμος

Κορονοϊός: Ρωσία και Αφρικανική Ένωση συζητούν για το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V

Η Ρωσία επικροτεί τον διάλογο με την Αφρικανική Ένωση στα ζητήματα που αφορούν την διάθεση του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού, του Sputnik-V, στην αφρικανική ήπειρο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία επισημαίνεται ότι σχετικές συνομιλίες έγιναν στις 12 Ιανουαρίου, μεταξύ του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων RDIF και της Αφρικανικής Ένωσης.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται επίσης ότι η Αφρικανική Ένωση σχεδιάζει να εμβολιάσει το 60% του πληθυσμού της ηπείρου, που είναι περίπου 760 εκατομμύρια άνθρωποι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεργκέι Λαβρόφ: «Δεν προβλέπεται συνάντηση» ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Σε συνέντευξή του στο NBC, ο Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για σύνοδο όσο δεν έχει καθοριστεί η ατζέντα – Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάντως μιλήσει για πιθανή συνάντηση
Σεργκέι Λαβρόφ
4