Κόσμος

Κορονοϊός: Τηλεργασία μέχρι τον Ιούλιο του 2021 για τους εργαζόμενους στη Google

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει το μοντέλο εργασίας και επηρεάζει και τη Google, η οποία αποφάσισε πως οι υπάλληλοί της θα συνεχίσουν την τηλεργασία μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal η απόφαση αυτή της Google αφορά σχεδόν όλους τους μισθωτούς που εργάζονται με πλήρες ωράριο αλά και τους συμβασιούχους της μητρικής εταιρείας Alphabet, δηλαδή σχεδόν 200.000 ανθρώπους συνολικά, σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα.

Μέχρι τώρα, η Google προέβλεπε ότι οι υπάλληλοί της θα συνέχιζαν να εργάζονται από το σπίτι τους μέχρι τα τέλη του 2020.

Ο επικεφαλής του ομίλου, Σουντάρ Πιτσάι, θέλει κυρίως να βοηθήσει τους υπαλλήλους που πρέπει να φροντίζουν τα παιδιά τους επειδή είναι αβέβαιο κατά πόσο και πότε θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο αιώνας της ταπείνωσης για την Ευρώπη μπορεί να έχει ήδη αρχίσει – Η συμφωνία με τον Τραμπ και οι ομοιότητες της υποταγής της Κίνας στη Βρετανία
Ο Τραμπ χρησιμοποιεί την στρατιωτική και τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ για να πιέζει για μονομερείς συμφωνίες την Ευρώπη
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ντόναλντ Τραμπ 3
Επιτυχημένη η τελική δοκιμή για την υψηλότερη γέφυρα του κόσμου στην Κίνα – Άντεξε 96 βαρέα φορτηγά
Τα εγκαίνια της εντυπωσιακής γέφυρας έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μειώσει τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ Λιουτζί και Ανλόνγκ από 2 ώρες σε μόλις 2 λεπτά
Η εντυπωσιακή γέφυρα Huajiang Grand Canyon στην Κίνα
1