Κόσμος

Κορονοϊός – Βρετανία: 199 νεκροί και 54.218 νέα κρούσματα

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα 54.218 νέα κρούσματα κορονοϊού και 199 θανάτους ασθενών που είχαν διαγνωστεί θετικοί έως και 28 ημέρες νωρίτερα.

Την Τρίτη η Βρετανία είχε ανακοινώσει 46.186 νέες μολύνσεις και 234 θανάτους όμως να σημειωθεί πως ο απολογισμός των θυμάτων είναι συχνά υψηλότερος την Τρίτη σε σύγκριση με άλλες ημέρες, καθώς περιλαμβάνει θανάτους ασθενών μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, ο εβδομαδιαίος δείκτης τόσο για τις νέες μολύνσεις όσο και για τους θανάτους παρουσιάζει πτωτική τάση σε σύγκριση με εκείνους των προηγούμενων εβδομάδων.

Η Βρετανία είναι μεταξύ των χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία με περισσότερους από 160.000 νεκρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα ξέσπαγε ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Εφιαλτικό σενάριο Βρετανού στρατηγού για καταστροφή του ΝΑΤΟ
Το DailyMail δημοσιεύει μια ανατριχιαστική προβολή: κυβερνοεπίθεση στην Ευρώπη, ταραχές, ρωσική εισβολή στις χώρες της Βαλτικής και κινεζική επίθεση στην Ταϊβάν
Ένα άρμα μάχης κατά τη διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην Πολωνία.
Τσάρλι Κερκ: Η σπαρακτική ομιλία της χήρας του – «Συγχωρώ τον δράστη, αυτό θα έκανε ο Χριστός και ο σύζυγός μου»
Μη μπορώντας να σταματήσει τα δάκρυά της, η Έρικα Κέρκ δήλωσε για τον δολοφόνο του άνδρα της πως η απάντηση στο μίσος δεν είναι το μίσος αλλά η αγάπη - «Η απάντηση που γνωρίζουμε από το Ευαγγέλιο είναι η αγάπη ακόμα για τους εχθρούς μας που μας διώκουν»
Έρικα Κερκ
5