Κόσμος

Κρατούσε την γυναίκα του φυλακισμένη 16 χρόνια σε ένα κελάρι!

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η αστυνομία της Σοροκάμπα, στην νοτιοανατολική Βραζιλία, δέχθηκε μια ανώνυμη καταγγελία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη στο κελάρι του σπιτιού του για τουλάχιστον 16 χρόνια. Οι γείτονες το γνώριζαν ωστόσο κανείς δεν τολμούσε επι πολλά χρόνια να μιλήσει στις αρχές. Ωσπου βρέθηκε κάποιος που τηλεφώνησε ανώνυμα και έκανε την καταγγελία.

Φτάνοντας στο σπίτι του 64χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα του φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό βρόμικο κελάρι όπου την κρατούσε 16 χρόνια με την δικαιολογία ότι ψυχικά άρρωστη και επιθετική.

Μόνο που μαζί με τον Μπατίστα Γκρόπο, συνελήφθη και η ερωμένη του η οποία κρατείται από τις αρχές ως συνένοχος.

Λέγεται οτι ο λόγος που συνέχιζε να κρατάει την γυναίκα του στο σπίτι ήταν η μεγάλη περιουσία της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Σι ρώτησε τον Τραμπ αν οι ΗΠΑ θα επέμβουν σε επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν κι αυτός απάντησε «δε σου λέω»
«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένας πόλεμος που βρίσκεται 9.500 μίλια μακριά» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
Ανάλυση Axios: Δυο εθνικιστές ηγέτες «πούλησαν» φιλία την ώρα που οι κυβερνήσεις τους ετοιμάζονται για «πόλεμο»
Στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης με σκληρή στάση απέναντι στην Κίνα εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα για να υπονομεύσουν κάθε προσπάθεια προσέγγισης
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ