Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρίστεν Στιούαρτ: Συγκλονιστική η πρώτη της εικόνα ως πριγκίπισσα Νταϊάνα (pic, vid)

Κρίστεν Στιούαρτ: Συγκλονιστική η πρώτη της εικόνα ως πριγκίπισσα Νταϊάνα (pic, vid)
Φωτογραφία Αρχείου

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας που πολλές φορές «έσπασε» το πρωτόκολλο, άλλαξε πολλά πράγματα στη λειτουργία του βασιλείου και οι Βρετανοί – και όχι μόνο – την αγάπησαν όσο καμία άλλη. Ο θάνατος της συγκλόνισε τον κόσμο και κάπως έτσι πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν με την νέα ταινία για τη ζωή της, με τίτλο «Spencer». 

Σύμφωνα με το Deadline και το ENews, η νέα ταινία για την «πριγκίπισσα του λαού» καλύπτει το κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν λειτούργησε και ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το μονοπάτι που την οδηγούσε στο ρόλο της βασίλισσας. 

 

Την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα υποδυθεί η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κρίστεν Στιούαρτ. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και έχουμε ήδη την πρώτη εικόνα της Kristen Stewart ως πριγκίπισσας και η ομοιότητα είναι συγκλονιστική.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Η Κρίστεν Στιούαρτ σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο δεν έκρυψε πως έχει άγχος για το νέο της ρόλο. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε δηλώσει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η προφορά, καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μια ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη φωνή, γι’ αυτό τον λόγο η ηθοποιός έχει την βοήθεια ενός ειδικού coach. Η διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε αποκαλύψει πως μελετά την ζωή της πριγκίπισσας μέσα από τις βιογραφίες που κυκλοφορούν αφού ο στόχος της δεν είναι απλά να ερμηνεύσει την Νταϊάνα αλλά να την γνωρίσει πολύ καλά.

Η ταινία ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk και αποφασίζει να αφήσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Οι Timothy Spall, Sally Hawkins και Sean Harris πρωταγωνιστούν επίσης.

Δείτε βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις