Κόσμος

Ξεγυμνώθηκε και κολύμπησε με φάλαινες στα παγωμένα νερά

Σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν και στα παγωμένα νερά τις Αρκτικής μία θαρραλέα δύτης πέταξε τα ρούχα της για να βρεθεί δίπλα στις φάλαινες. Δείτε τις φωτογραφίες.
Το νερό σίγουρα ήταν παγωμένο. Όμως η ίδια δεν δίστασε να κάνει αυτό που ήθελε. Να βρεθεί δίπλα στις υπέροχες φάλαινες beluga. Ο λόγος για την 36χρονη Ρωσίδα δύτη Νατάλια Αβσένκο που έβγαλε τα ρούχα της και βούτηξε στα παγωμένα νερά της Αρκτικής. Η ίδια ήθελε εδώ και καιρό να το κάνει αυτό. Να βρεθεί δίπλα σε αυτά τα υπέροχα θηλαστικά.
Όμως οι φάλαινες beluga σύμφωνα με τους ειδικούς δεν τους αρέσει να τους αγγίζουν με διάφορα υλικά όπως είναι δηλαδή οι στολές που φοράνε οι δύτες. Έτσι η ίδια αποφάσισε να κολυμπήσει γυμνή και να βρεθεί δίπλα τους. Η θερμοκρασία του νερού ήταν στους -2 βαθμούς Κελσίου όμως αυτό δεν την εμπόδισε.

 
Κολύμπησε μαζί με τις φάλαινες, τις χάιδεψε και έκανε μια βόλτα στα καταγάλανα νερά της Αρκτικής.

 
Ο άνθρωπος μπορεί να πεθάνει αν βρεθεί σε νερά με θερμοκρασία 0 βαθμών και κάτω για πέντε λεπτά. Όμως η Νατάλια που κάνει χρόνια γιόγκα χρησιμοποίησε τον διαλογισμό όπως είπε για να αντέξει στα παγωμένα νερά. Και τα κατάφερε αφού κολύμπησε για 10 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 8
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας