Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ξέσπασε η μητέρα του δύτη για τον Έλον Μασκ: «Θα τον εκτελούσα»

Ξέσπασε η μητέρα του δύτη για τον Έλον Μασκ: «Θα τον εκτελούσα»

Σοκαρισμένη η 88χρονη μητέρα του Βρετανού δύτη στην Ταϊλάνδη που ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ χαρατήρισε παιδόφιλο.

Η μητέρα του ήρωα δύτη που βοήθησε στη διάσωση των 12 μαθητών στην Ταϊλάνδη δήλωσε ότι ο Έλον Μασκ “πρέπει να πυροβοληθεί” που αποκάλεσε τον γιο της παιδόφιλο.

Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε παιδόφιλο τον Βρετανό δύτη που απέρριψε την προσφορά του για κατασκευή μίνι υποβρυχίου και το χαρακτήρισε PR κόλπο.

Ξέσπασε για Έλον Μασκ

Αν και ο δισεκατομμυριούχος ζήτησε συγγνώμη, η 88χρονη μητέρα του δύτη Vera Unsworth δεν υπολόγισε τίποτα. “Θα έπρεπε να πυροβοληθεί για αυτό που είπε. Θέλει να του κλείσουν το στόμα. Δεν ξέρω αν ο Veron θα κινηθεί νομικά. Αν έχει νόημα, θα το κάνει.

Αν είχα τον τρόπο, θα τον έστηνα σε ένα τοίχο και θα τον πυροβολούσα. Είναι αηδιαστικό ακόμα και όταν έρχεται από εκατομμυριούχο. Προφανώς νομίζει ότι επειδή έχει χρήματα μπορεί να γλιτώνει από τα πάντα. Ελπίζω ότι θα κινηθεί νομικά. Αλλά το θέμα είναι ότι εκείνος έχει χρήματα ενώ ο Vernon δεν έχει. Είμαι σοκαρισμένη. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω”.

Ο Βρετανός δύτης, όπως σημείωσε, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα την επισκεφθεί στις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ οι επενδυτές εγκάλεσαν στην τάξη τον Έλον Μασκ μετά το tweet που προκάλεσε οργή. Υποστήριξαν ότι ξεπέρασε τα όρια με τους αβάσιμους χαρακτηρισμούς του. Η μετοχή της Tesla υποχώρησε μετά το tweet του την Κυριακή περίπου 3%.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις