Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξεχείλιζε η αγάπη στην συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ [pics, video]

Ξεχείλιζε η αγάπη στην συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ [pics, video]

Περίσσευαν τα χαμόγελα στην δεύτερη συνάντηση κορυφής του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι του Βιετνάμ. Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν χειραψία και πόζαραν για τους φωτογράφους με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει ότι ελπίζει σε μια πολύ πετυχημένη συνάντηση.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είπε ότι «καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και έτσι είμαστε εδώ σήμερα». Για να πάρει την απάντηση από τον Τραμπ «είναι τιμή μου να είμαι εδώ με τον Πρόεδρο Κιμ, είναι τιμή μου να είμαστε εδώ μαζί στο Βιετνάμ. Είναι υπέροχο να είμαι μαζί σου. Ήταν πολύ πετυχημένη η πρώτη μας συνάντηση. Κάποιοι περίμεναν να γίνει νωρίτερα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πως προχωράμε». Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την σχέση του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν πολύ καλή αλλά κανένας από τους δυο δεν απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Όσο κι αν προσπαθούσαν να κάνουν ειδικά τον Τραμπ να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις πρόσφατες αποκαλύψεις του πρώην δικηγόρου του Μάικλ Κοέν, εκείνος έκανε πως δεν άκουγε.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε στην Βόρεια Κορέα ένα καταπληκτικό μέλλον για την χώρα. «Έχετε καταπληκτικές δυνατότητες στην οικονομία και θα βοηθήσουμε να έχετε ένα τέλειο μέλλον», είπε απευθυνόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις