Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύπρος – “Ορέστης”: Ανασύρθηκε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη – pics,video

Κύπρος – “Ορέστης”: Ανασύρθηκε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη – pics,video

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο.
Βρέθηκε και η δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.
Άγνωστο ακόμα ποιο από τα θύματά του είχε βάλει σε αυτή ο “Ορέστης”.
Σοκάρει ο serial killer με την κυνική στάση του!
Φέρεται να είχε βιάσει 19χρονη και να είχε καταγράψει το βιασμό της!

Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας και σαρωτικών ερευνών, ανασύρθηκε τελικά η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες θανάτου που πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος “Ορέστης”, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματος sonar, oι έρευνες απέδωσαν καρπούς, αφού το μεσημέρι της Κυριακής (05.05.2019) εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτη, η δεύτερη βαλίτσα, στην οποία βρίσκεται πτώμα το οποίο, είτε ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ, είτε στην οκτάχρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα, που είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την ίδια λίμνη την Κυριακή του Πάσχα.

Μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας, τα θύματα του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου που εντοπίστηκαν ανέρχονται στα πέντε.

Πρόκειται για τη Μαρί Ρόουζ και την Αριάν Παλάνας, που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό, την Κάτχα Ανού που ανασύρθηκε από ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντού, όπως και τα δύο πτώματα από τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

«Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι», φέρεται να έχει πει ο 35χρονος ίλαρχος, Νίκος Μεταξάς, στους ανακριτές, αποδεικνύοντας στο μέγιστο βαθμό, πως όλα όσα έκανε και έχει ομολογήσει, ήταν προμελετημένα

Όπως ομολόγησε ο «Ορέστης» στην Κόκκινη Λίμνη υπάρχει ακόμα μία βαλίτσα, με άλλο ένα πτώμα, η οποία αναζητείται από τις Αρχές, μέσω του συστήματος sonar, ενώ στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο γίνονται παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, κόρης της Μαρί Ρόουζ, την οποία όπως επίσης ομολόγησε ο 35χρονος, πέταξε στη λίμνη τον Μάιο του 2018. Πάντως ο ύποπτος δεν παραδέχεται ότι σκότωσε την εξάχρονη, αλλά ισχυρίζεται ότι πέθανε από κατάποση εμεσμάτων.

Ο κυνικός “Ορέστης” που “παγώνει” το αίμα

Λίγες ώρες πριν εντοπιστεί και η δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο “Ορέστης” είχε μεταφερθεί ξανά στο δικαστήριο για να ανανεωθεί η κράτησή του.

Σύμφωνα με το cyprustimes αφού έγινε αρχικά αναφορά στις ήδη γνωστές υποθέσεις δολοφονιών, ακολούθως, ενώπιον του Δικαστηρίου, έγινε αναφορά από τον Ανώτερο Υπαστυνόμο, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτο Σιάηλο, σε καταγγελία αλλοδαπής κοπέλας που έγινε στις 30 Απριλίου στην Αστυνομία σε βάρος του Μεταξά.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 ενώ ήταν σε ηλικία 19 ετών, ο “Ορέστης” την βίασε. Είπε ότι τον γνώρισε περί τα τέλη του 2016 μέσω διαδικτύου και πως συνομιλούσαν από το προφίλ «Ορέστης» χωρίς η ίδια να γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Ανέφερε μάλιστα στην καταγγελία της ότι ο 35χρονος ίλαρχος την πλησίασε με πρόσχημα ότι επρόκειτο να την φωτογραφίσει. Όπως κι έγινε.

Ο “Ορέστης” απάντησε «Μάλιστα» όταν η Δικαστής του διάβασε τα αδικήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπος και στο τέλος της διαδικασίας ότι δεν έχει ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις