Κόσμος

Κύπρος: Τώρα η συζήτηση στη Βουλή για Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση

Όλα δείχνουν προδιαγεγραμμένα με βάση τη ψηφοφορία των κομμάτων στο επίμαχο νομοσχέδιο της ακίνητης ιδιοκτησίας, η οποία εγκρίθηκε με 29 ψήφους υπέρ. Τι έχει αποφασίσει μέχρι τώρα η Κυπριακή Βουλή.

Με μία φορολογία που θα γονατίσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ακόμη και όσους ζούνε σε 30 τετραγωνικά, η Βουλή προχώρησε μεταξύ άλλων στην έγκριση 10 στο σύνολο μνημονιακών νομοσχεδίων, τα οποία αποτελούν προϋπόθεση για απελευθέρωση της πρώτης δόσης, από την δανειακή σύμβαση της Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το BBC ζητάει από δικαστήριο των ΗΠΑ να απορρίψει την αγωγή για δυσφήμιση του Τραμπ - «Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»
Ο πρόεδρος είχε κατηγορήσει το BBC για δυσφήμιση και παραβίαση ενός νόμου περί εμπορικών πρακτικών απαιτώντας αποζημιώσεις και τόκους 5 δισεκ. δολαρίων
τραμπ