Συμβαίνει τώρα:
Βλάβη στο Flying Dolphin XIX στο δρομολόγιο Αίγινα προς Πειραιά, ταλαιπωρία για 118 επιβάτες
Κόσμος

Λευκός Οίκος κατά Έλον Μασκ για την ανάρτηση περί απόπειρας δολοφονίας Χάρις και Μπάιντεν: Είναι ανεύθυνος

Έντονα αντέδρασε ο Λευκός Οίκος στα σχόλια του Έλον Μασκ στο twitter μετά την διαφαινόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε τον Έλον Μασκ «ανεύθυνο» μετά την ανάρτηση στο twitter πως «κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα».

Μετά την κατακραυγή ο Έλον Μασκ διέγραψε το σχόλιο και είπε πως επρόκειτο για αστείο, καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει αντιδράσεις για υποκίνηση βίας, ενώ ο Λευκός Οίκος αντέδρασε στα όσα είπε ο μεγιστάνας.

«Η βία πρέπει μόνο να καταδικάζεται, ποτέ να μην ενθαρρύνεται ή να γίνεται αντικείμενο σαρκασμού. Αυτή η ρητορική είναι ανεύθυνη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Άντριου Μπέιτς.

Ο Έλον Μασκ προσπάθησε να τα «μαζέψει« λίγο αργότερα λέγοντας πως «λοιπόν, ένα μάθημα που έμαθα είναι ότι επειδή λέω κάτι σε μια ομάδα και γελάνε, δεν σημαίνει ότι θα είναι τόσο ξεκαρδιστικό ως ανάρτηση στο X».

Ο μεγιστάνας είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ για τις εκλογές του Νοεμβρίου και συχνά αναρτά μηνύματα υπέρ του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών.

Στο στόχαστρο της Secret Service

Η Secret Service,αρμόδια για την προστασία του νυν προέδρου όπως και των πρώην προέδρων, των αντιπροέδρων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων, επεσήμανε ότι την έχει λάβει υπόψη την ανάρτηση του Έλον Μασκ.

«Η Secret Service είναι ενήμερη για την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έκανε ο Έλον Μασκ όμως, κατά τη συνήθη πρακτική, δεν σχολιάζει ζητήματα που άπτονται των πληροφοριών» που συγκεντρώνει, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας στο Reuters.
«Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι η Secret Service ερευνά όλες τις απειλές που αφορούν τα πρόσωπα τα οποία προστατεύει», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «ανύπαρκτη» σχέση της Ζιζελ Πελικό με την κόρη της μετά την υπόθεση βιασμού - «Η μητέρα μου δεν είναι σύμβολο»
Όπως γράφει η Νταριάν στο βιβλίο της, η μητέρα της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της είχε κακοποιήσει την ίδια του την κόρη, λέγοντάς της: «Ο πατέρας σου είναι ανίκανος για κάτι τέτοιο»
Η κόρη της Gisele Pelicot, Caroline Darian 1
Ουκρανικά χτυπήματα σε ρωσικά διυλιστήρια πλήττουν την καρδιά της οικονομίας του Πούτιν
Η Ουκρανία πολλαπλασιάζει τις επιθέσεις με drones σε ρωσικές πετρελαϊκές υποδομές, πλήττοντας άμεσα την κύρια πηγή εσόδων του Κρεμλίνου, την ώρα που η Ουάσιγκτον επιχειρεί να αναζωογονήσει τις ειρηνευτικές προσπάθειες
Ένα διυλιστήριο καίγεται στη Ρωσία
Μασαγιόσι Σον: Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της SoftBank είναι ο αγαπημένος ξένος επενδυτής του Ντόναλντ Τραμπ
Τα μεγάλα στρατηγικά ανοίγματα της SoftBank στις ΗΠΑ έχουν αναδείξει τον όμιλο σε έναν από τους σημαντικότερους επενδυτές στη χώρα - Ανάλυση των Financial Times
Μασαγιόσι Σον και Ντόναλντ Τραμπ