Κόσμος

Λιβύη: Μακελειό από επίθεση του στρατάρχη Χάφταρ εναντίον της πρωτεύουσας!

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 27 τραυματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα στη διάρκεια της επίθεσης του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ εναντίον της Τρίπολης στη Λιβύη.

Το υπουργείο στη Λιβύη δεν διευκρινίζει αν τα θύματα είναι άμαχοι, όμως η Ερυθρά Ημισέληνος της χώρας ανακοίνωσε τον θάνατο ενός από τους γιατρούς της.

Από την πλευρά του, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (ANL) του Χάφταρ έκανε λόγο για 14 θανάτους μαχητών του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, τον Άχμαντ αλ-Μεσμάρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα