Κόσμος

Λιβύη: Ζωντανοί βρέθηκαν 300 άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες

Μια αχτίδα αισιοδοξίας έρχεται από τη Λιβύη που έχει χτυπηθεί ανεπανόρθωτα από τις φονικές πλημμυρές τις τελευταίες ημέρες. 

Πάνω από 300 άνθρωποι, που θεωρούνταν αγνοούμενοι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Λίβυη, διασώθηκαν, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης στην Τρίπολη, Αμπντουλχαμίντ Ντμπεϊμπά.

«Μετά την αποκατάσταση των δικτύων επικοινωνίας στην Ντέρνα, ομάδες διάσωσης μπόρεσαν να σώσουν πάνω από 300 αγνοούμενους, ανάμεσά τους τουλάχιστον 13 παιδιά», τόνισε στο Χ ο Ντμπεϊμπά, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1