Κόσμος

Μάικλ Μόσλεϊ: Ο παρουσιαστής του BBC πέθανε είτε από θερμοπληξία είτε από «μη αναγνωρίσιμο παθολογικό αίτιο» λέει ο ιατροδικαστής

«Μη προσδιορίσιμη» η αιτία θανάτου αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του Μόσλεϊ στη Σύμη τον περασμένο Ιούνιο

«Μη προσδιορίσιμη» είναι η αιτία θανάτου του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος πέθανε στη Σύμη τον περασμένο Ιούνιο εν μέσω καύσωνα.

Αυτό αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε βράχια στη Σύμη, όπου είχε πάει για τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το Sky News, ο ιατροδικαστής «βλέπει» δύο σενάρια για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC: είτε θερμοπληξία είτε από «μη αναγνωρίσιμο παθολογικό αίτιο».

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι «ο θάνατος του Μάικλ αποδίδεται πιθανότατα είτε σε θερμοπληξία είτε σε μη αναγνωρισμένο παθολογικό αίτιο. Η τοξικολογική εξέταση δεν έδειξε τίποτα αξιοσημείωτο».

Και συμπλήρωσε: «Ο Μάικλ Μόσλεϊ κατέρρευσε και πέθανε στις 5 Ιουνίου 2024 σε βραχώδη περιοχή κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, Σύμη, Δωδεκάνησα, Ελλάδα».

«Υπήρχαν υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο θάνατος του Μάικλ δεν διαπιστώθηκε ότι οφείλεται σε ανθρωποκτονία, αυτοκτονία ή ατύχημα που σχετίζεται με τραυματισμό», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 67χρονου βρέθηκε τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη των ερευνών από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. 

Ο ίδιος έκανε πεζοπορία εν μέσω καυτών θερμοκρασιών στο νησί, έχασε τον προσανατολισμό του και κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 7
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι