Κόσμος

«Μακελειό» στην Wall Street! Η χειρότερη συνεδρίαση των τελευταίων τριών μηνών

Μια μικρή… σφαγή στην Wall Street! Στο κόκκινο βυθίστηκαν σήμερα οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στη χειρότερη συνεδρίαση των τελευταίων τριών μηνών, με την αβεβαιότητα και τους φόβους να επανέρχονται τόσο εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για την αμερικανική οικονομία όσο και των ανησυχιών για πιθανό δεύτερο κύμα πανδημίας της Covid-19.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 1.861,82 μονάδων (-6,9%), στις 25.128,17 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 527,62 μονάδων (-5,27%), στις 9.492,43 μονάδες.

Ο δείκτης S&P 500, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις πεντακόσιες μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες και θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε μειωμένος κατά 188,04 μονάδες (-5,89%) στις 3.002,1 μονάδες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος
6