Κόσμος

Μακελειό στο Παρίσι! Τέσσερις οι νεκροί αστυνομικοί

Η επίθεση έγινε στην έδρα της αστυνομίας στο Παρίσι! Ο δράστης οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών. Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κανονικό μακελειό έγινε στα κεντρικά της αστυνομίας στο Παρίσι. Τέσσερις αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από επίθεση που έγινε μέσα στην έδρα της αστυνομίας στο Παρίσι. Ο δράστης ήταν υπάλληλος στα κεντρικά της αστυνομίας και έπεσε νεκρός στην εσωτερική αυλή από τα πυρά άλλων αστυνομικών. Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι ο δράστης να είχε προσωπικά με τους συναδέλφους του. Ο δράστης, εργαζόταν στη Διεύθυνση Πληροφοριών. Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα μέσα στο εμβληματικό αυτό κτίριο που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στον καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ.

paris

Η εταιρεία του παρισινού μετρό RATP ανακοίνωσε ότι ο σταθμός Cite, που βρίσκεται κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας έκλεισαν για λόγους ασφαλείας.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ, ο οποίος επρόκειτο να μεταβεί στην Τουρκία, ανέβαλε την αναχώρησή του και μετέβη επί τόπου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γερμανός τουρίστας εξηγεί πως κέρδισε αποζημίωση για τις ξαπλώστρες στο ξενοδοχείο της Κω – «Και οι 400 ήταν πιασμένες»
Αναγκαζόταν να ξυπνά νωρίς το πρωί για να βρει ξαπλώστρες για την οικογένειά του αλλά μάταια - Τα παιδιά του έκαναν υπομονή περιμένοντας στο τσιμέντο δίπλα από την πισίνα
Τουρίστας
Το Ιράν χαρακτηρίζει «παράδοση» την αμερικανική πρόταση και την απορρίπτει – Ζητάει αποζημιώσεις και πλήρη έλεγχο του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ζητά σαφείς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω στρατιωτικές ενέργειες κατά του Ιράν, ενώ επιμένει και στην κατάργηση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου
Στενά του Ομρούζ