Κόσμος

Μαμά – νταής: Χτύπησε 11χρονο επειδή υποψιαζόταν ότι έκανε bullying στο παιδί της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ότι οι μαμάδες μπορεί να γίνουν υπερπροστατευτικές σε ένα βαθμό είναι κατανοητό, στην περίπτωση όμως της Nannatt Waldrop από τις ΗΠΑ η κατάσταση ξέφυγε. Η 37χρονη μητέρα από την Αλαμπάμα έφτασε στο σημείο να… χτυπήσει ένα 11χρονο παιδάκι γιατί είχε υποψίες ότι έκανε bullying στο δικό της!

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (14/9) η Nannatt Waldrop, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, φέρεται να ανέβηκε στο σχολικό λεωφορείο και… χτύπησε τον 11χρονο συμμαθητή του παιδιού της, πίστευε ότι εκφόβιζε το παιδί της. Βίντεο από το τραγικό περιστατικό κυκλοφόρησε στα social media και σε βάρος της 37χρονης ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση, παράβαση και διατάραξη της τάξης.

Ο υπεύθυνος του εκπαιδευτικού τομέα της Αλαμπάμα χαρακτήρισε το περιστατικό «απαράδεκτο», τονίζοντας πως δεν θα γίνει ανεκτό. «Κι ενώ αυτό το θέμα είναι τώρα στα χέρια των αρχών επιβολής του νόμου, αφήστε με απλώς να πω ότι αυτό που είδα σε αυτό το βίντεο με ταράζει βαθιά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή καμία είδους βία, ειδικά η βία εναντίον μαθητών», συμπλήρωσε.

Η 37χρονη Nannatt Waldrop αρχικά οδηγήθηκε στη φυλακή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, πληρώνοντας την εγγύηση των 10.500 δολαρίων που ορίστηκε στην υπόθεσή της.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 11χρονος τραυματίστηκε από την επίθεση της μητέρας.

Με πληροφορίες από New York Post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ταϊλάνδη: Βρέθηκε πτώμα 17χρονης μέσα σε βαλίτσα – Συνελήφθη ένας Αυστραλός
Σε εικόνες από κάμερα κλειστού κυκλώματος ο Αυστραλός διακρίνεται να μπαίνει συνοδευόμενος από την 17χρονη μέσα σε ένα κτίριο του τουριστικού θερέτρου Παταγιά τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη
Αστυνομία στην Ταϊλάνδη
Βενεζουέλα: Η στιγμή που «συναγερμός» χτυπά στα κινητά δευτερόλεπτα πριν τον μεγάλο σεισμό – Το σύστημα Android Alert που έσωσε χιλιάδες ζωές
Σύμφωνα με τη Google, στάλθηκαν πάνω από 11 εκατομμύρια ειδοποιήσεις στη διάρκεια των σεισμών, ενώ περίπου 1,4 εκατομμύρια ήταν υψηλού κινδύνου.
Υπάλληλοι λαμβάνουν μήνυμα στα κινητά του λίγο πριν τον σεισμό
Μικρά θαύματα στα χαλάσματα από τον διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα - Διασώστες συνεχίζουν να βγάζουν εγκλωβισμένους, συγκλονιστικά βίντεο
Σωστικά συνεργεία απ’ όλο τον κόσμο έχουν σπεύσει στη Βενεζουέλα για να προφέρουν βοήθεια σκάβοντας ακόμη και με τα χέρια τους - Πλησιάζουν τους 1000 οι νεκροί - Πλάνα από drones δείχνουν την καταστροφή
Σωστικά συνεργεία στη Λα Γκουάιρα της Βενεζουέλας