Κόσμος

Μαθητής ανέπτυξε παιχνίδι επιτυχία για το iPhone!

Ένας 14χρονος μαθητής έχει σαρώσει στα downloads με την εφαρμογή που ανέπτυξε για το δημοφιλές smartphone της Apple!

Μια από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές τον τελευταίο καιρό για το iPhone στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, είναι το Bubble Ball που προγραμματιστής του είναι ένας 14χρονος μαθητής.

Ο 14χρονος Αμερικανός μαθητής Robert Nay, κατάφερε με το Bubble Ball να ανέβει στην κορυφή των charts του iTunes με ήδη 2 εκατομμύρια downloads.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «ανύπαρκτη» σχέση της Ζιζελ Πελικό με την κόρη της μετά την υπόθεση βιασμού - «Η μητέρα μου δεν είναι σύμβολο»
Όπως γράφει η Νταριάν στο βιβλίο της, η μητέρα της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της είχε κακοποιήσει την ίδια του την κόρη, λέγοντάς της: «Ο πατέρας σου είναι ανίκανος για κάτι τέτοιο»
Η κόρη της Gisele Pelicot, Caroline Darian 1