Κόσμος

Μαυρίκιος: Γέννησε στην τουαλέτα αεροπλάνου και πέταξε το μωρό στον κάδο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μια υπόθεση εγκατάλειψης ενός νεογέννητου μωρού στον Μαυρίκιο. Μια 20χρονη γέννησε, κατά την διάρκεια πτήσης, στην τουαλέτα αεροπλάνου, και στη συνέχεια το παράτησε στον… κάδο!

Το τραγικό αυτό περιστατικό, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, σημειώθηκε την 1η Ιανουαρίου του 2022 σε αεροσκάφος της Air Mauritius, μετά από πτήση από την Μαδαγασκάρη στον Μαυρίκιο. Το βρέφος εντοπίστηκε από υπαλλήλους της εταιρίας όταν μετά την πτήση έκαναν τον τυπικό έλεγχο στο αεροπλάνο. 

Οι υπάλληλοι παρατήρησαν ότι ο κάδος στην τουαλέτα του αεροπλάνου είχε πολλά ματωμένα χαρτιά, γεγονός που τους προβλημάτισε. Ψάχνοντας βαθύτερα στον κάδο ανακάλυψαν ένα νεογέννητο μωράκι το οποίο κάποιος είχε πετάξει. Το παιδάκι ήταν γυμνό, πεινούσε και μόλις κατάλαβε ανθρώπινη παρουσία δίπλα του άρχισε να κλαίει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί εντόπισαν και εξέτασαν έναν έναν τους επιβάτες της πτήσης. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας 20χρονης γυναίκας από τη Μαδαγασκάρη, η οποία αρχικά αρνιόταν ότι γέννησε και ότι είχε παιδί μέχρι που την εξέτασε γιατρός και αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη γέννησε πρόσφατα.

Τότε η νεαρή γυναίκα που εργάζεται στον Μαυρίκιο, παραδέχτηκε τα πάντα στις Αρχές και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μόλις πάρει εξιτήριο θα της απαγγελθούν κατηγορίες για εγκατάλειψη νεογέννητου. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Με πληροφορίες από New York Post και BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1