Κόσμος

Μεγάλη εταιρεία “παγώνει” τις δραστηριότητές της μετά το Brexit!

Η Tata Steel παγώνει προσωρινά την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων στη Βρετανία, καθώς πολλοί από τους επικρατέστερους υποψηφίους αποσύρθηκαν λόγω της αβεβαιότητας μετά την ψήφο της Βρετανίας υπέρ του Brexit, δήλωσαν άτομα με γνώση του θέματος στο πρακτορείο Bloomberg.

Οι εν δυνάμει αγοραστές είπαν στην Tata Steel ότι η απρόσμενη απόφαση της Βρετανίας να ταχθεί υπέρ της αποχώρησής της από την ΕΕ τον περασμένο μήνα δημιούργησε αβεβαιότητα για την βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων της στη χώρα, δήλωσαν οι πηγές. Τουλάχιστον τέσσερις από τις εταιρίες που είχαν προεπιλεγεί αποσύρθηκαν από τη διαδικασία, σύμφωνα με μια από τις πηγές.

Η Tata Steel εξακολουθεί να θέλει να πουλήσει τις δραστηριότητές της και ίσως επαναλάβει τη διαδικασία πώλησης αφότου θα έχουν αποσαφηνιστεί οι επιπτώσεις του Brexit, δήλωσαν οι πηγές. Εκπρόσωποι της Tata Steel στην Ινδία δεν απάντησαν σε αίτημα του Bloomberg για κάποιο σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος της βρετανικής μονάδας αρνήθηκε να σχολιάσει. Το BBC, χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένες πηγές, μετέδωσε νωρίτερα ότι η Tata Steel σύντομα θα ανακοινώσει την προσωρινή παύση στην διαδικασία πώλησης των περισσότερων από τα περιουσιακά της στοιχεία στη Βρετανία.

Το διοικητικό συμβούλιο της Tata Steel θα συνεδριάσει αύριο για να συζητήσει τα επόμενα βήματα για τις δραστηριότητές της στη Βρετανία μετά την απόφαση να αναστείλει την πώληση, δήλωσε μια από τις πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αιματοκύλισμα στην Καμπούλ: 400 νεκροί και 250 τραυματίες μετά την επίθεση του Πακιστάν
Οι πακιστανικές αρχές λένε ότι χτύπησαν με πλήγματα «ακριβείας» εναντίον «στρατιωτικών εγκαταστάσεων» και «υποδομών υποστήριξης τρομοκρατών», οι οποίοι δρουν «εναντίον πακιστανών αμάχων»
Επίθεση του Πακιστάν στην Καμπούλ
Ο Τραμπ θερίζει ό,τι έσπειρε: Η άρνηση των συμμάχων να τον στηρίξουν για τα Στενά του Ορμούζ και η διπλωματική του απομόνωση
Ο Ρεπουμπλικάνος διέταξε να αρχίσει ο πόλεμος των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν χωρίς να νοιαστεί να το συζητήσει με τους συμμάχους της Ουάσιγκτον και τώρα το πληρώνει....
Ντόναλντ Τραμπ 10
Το «όχι» της ΕΕ στον Τραμπ για πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ προκαλεί τριγμούς στο ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αμφισβητήσει αρκετές φορές την «αναγκαιότητα» της Συμμαχίας και έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από αυτή, αν η Ευρώπη δεν αυξήσει τα κονδύλια για την άμυνα
Στενά του Ορμούζ 21
Washington Post: Το καθεστώς στο Ιράν θα μείνει στην εξουσία εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Οι Άραβες σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι και οργισμένοι, καθώς έχουν δεχθεί επιθέσεις αντιποίνων από ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους και drones
Φρουροί της Επανάστασης