Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό το κάτι που θέλει από την παλιά της ζωή

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό το κάτι που θέλει από την παλιά της ζωή

Ο απόλυτος έρωτας με τον πρίγκιπα Χάρι οδήγησε τη Μέγκαν Μαρκλ να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της μετά τον γάμο τους.

Υπάρχει όμως ένα πράγμα που λείπε στη Μέγκαν Μαρκλ από την παλιά της ζωή. Η δούκισσα του Σάσεξ προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις και να συμβιβαστεί με την ιδέα όσων άφησε πίσω της για να ζήσει το δικό της παραμύθι.

Στην επίσκεψή τους με τον πρίγκιπα Χάρι στην Ιρλανδία, η ηθοποιός σταμάτησε να μιλήσει σε πολίτες αφού βρέθηκαν στο Ιρλανδικό Μουσείο Μετανάστευσης στο Δουβλίνο.

Μια θαυμάστρια της είπε πως της λείπει το Suits. Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά πριν αποσυρθεί από το Χόλιγουντ για να μπει με το δεξί στη βασιλική οικογένεια.

“Είμαι φανατική του Suits και της είπα ότι μου λείπει. Μου είπε ότι λείπει και σε εκείνη” δήλωσε στην Daily Mail η Fiona Moore που συνάντησε τη Μέγκαν Μαρκλ στην Ιρλανδία.

Σχολίασε πως η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ χαλαρή, έκανε αστεία και χαμογελούσε πολύ.

Έρχονται και παιδιά για Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι

Στο Suits η Μέγκαν Μαρκλ έπαιζε τη δικηγόρο Rachel Zane. Στο τέλος της έβδομης σεζόν ο χαρακτήρας της Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Patrick Adams, τον Mike Ross.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι μετά τον γάμο τους πιθανότατα δεν θα αργήσουν να αποκτήσουν τους δικούς τους απογόνους.

Μια γυναίκα στο Δουβλίνο ρώτησε τον πρίγκιπα Χάρι πότε θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους. “Ο άντρας μου έχει επίσης κόκκινα μαλλιά και μου χάρισε πέντε παιδιά. Πότε θα κάνετε με τη Μέγκαν;”. Ο πρίγκιπας Χάρι γέλασε και της απάντησε. “Πέντε παιδιά; Πάρα πολλά”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις